Kort kapsel met een geschoren sectie


Nog een kunstwerk van haaraureool. Het haar in de nek tot het achterhoofdsbeen is erg kort geschoren. Bij het achterhoofdsbeen is er verbinding met een ontwrichte massa haar, die onveranderlijk toeneemt in lengte helemaal tot de bovenkant van haar hoofd waar het haar het langst en het dikst is.
 
Dit creŽert een volle, lange en dikke pony die over de wenkbrauwen valt en de illusie van lengte en glans in vooraanzicht creŽert. Vanaf de zijkant zal je de lichtjes gehoekte, vooruitstekende lijn van de gewichtslijn bemerken die de geschoren sectie en het lange overhangende deel haar scheidt.
 
De diepe violet/paarse kleur van de geschoren sectie in contrast met de bovenste lichtblonde kleur maakt deze vooruitstekende lijn en indrukwekkende hoek zelfs nog opmerkelijker. Let erop hoe de haarpunten die over de geschoren sectie hangen, licht geverfd werden in een erg licht violet om het vervagende effect van de diep violette naar de lichtblonde delen te ondersteunen.
 
Dit stonewashed erg licht violet gaat verder rond de hoofdomtrek, met inbegrip van de punten van haar lange pony. De violette kleur zal ook helpen om de blonde tint koel en mooi van kleur te houden, waarbij koperkleur of geelheid vermeden wordt.
 
De lichtblonde kleur past erg goed bij haar lichte teint, terwijl de vindingrijke hoek van de gewichtslijn perfect synchroon is met de kaaklijn van het model. Het grootste deel van haar oren is bloot, net als haar volledige neklijn, terwijl de focus en gewichtsrichting van het haar naar voor gestyled is richting pony en voorhoofdzone.
 
Foto: Schwarzkopf
 
Terug naar fotogalerij