Kort kapsel met stompe lijnen


Dit is een erg scherpe, haast futuristische look. De stompe, stevige lijnen zien er bedrieglijk makkelijk te creëren uit, maar dit is maar schijn. De meest getalenteerde en ervaren kappers gebruiken dit soort snit meestal om hun vaardigheden en talent te etaleren. Ze doen dit vaak bij internationale circuits zoals catwalks en modeshows.
 
De gouden en oranje ondertonen die je hier ziet, zijn niet makkelijk klaar te spelen. Onderbroken stroken van gouden en oranjekleurige highlights werden gebruikt om deze unieke kleur te creëren. Let op de koele huidskleur en lichte ogen van het model. Dit type teint past het best bij de hier gebruikte kleuren.
 
De gewichtslijn van de snit is aangepast om de gelaatstrekken van het model zo goed mogelijk te doen uitkomen. Let erop hoe het haar haast in een kapachtige structuur geknipt werd, met stevige open lijnen langs de oren, kort in de nek en vloeiende rondingen die haar gezicht omkaderen.
 
Het haar werd naar voor gekamd van boven het achterhoofdsbeen, om een stevige haarmassa te vormen aan de bovenkant van het hoofd helemaal tot net boven de wenkbrauwen. Krachtige lijnen zijn het moeilijkst te creëren. Vandaar het feit dat dit de favoriete look is van de crème de la crème kappers.
 
Dit kapsel is niet voor mensen met weinig durf, maar wanneer je op zoek bent naar een kapsel dat mensen doet opkijken, dan zal je hiermee de jackpot scoren. Dit kapsel werkt het best met een ruime hoeveelheid fijn, steil haar.
 
Foto: Björn Axén artistiek team
 
Terug naar fotogalerij