Retro kort kopje


Dit erg korte kapsel doet denken aan zoiets als een retro pixie snit. Een erg korte, sterk gevederde pony die een haast engelachtig gezicht omkadert. Let erop dat de gewichtslijn van de snit het silhouet van de haarlijn tamelijk proportioneel volgt. Dit kapsel doet het gezicht van het model perfect uitkomen.
 
Pixie snitten passen mooi bij ovalen en hartvormige gezichtsstructuren met sterke en unieke gelaatstrekken zoals grote ogen, scherpe kaaklijnen of sensuele lippen. Let op de geaccentueerde botstructuur van het gezicht van het model en de haast elfachtige gelaatstrekken, met inbegrip van kleine, bijna sierlijke oren. Dit retro korte kopje vergroot al deze gelaatstrekken in die mate dat je je dit model haast niet kunt voorstellen met een ander kapsel.
 
De basis middenbruine haarkleur is doorweven met erg fijne goudbruine en koperen highlights om deze haast regenboogkleurige caleidoscoop van glanzende bruintinten die op elkaar weerkaatsen te creŽren.
 
De gewichtslijn is gevederd langs de haarlijn van het model om de look wat te verzachten, terwijl de lijnen langs de oren kort en stevig gehouden werden. De achterkant van het kapsel is kort en stomp geknipt en behoudt daarmee evenwicht en proportie.
 
Foto: Goldwell
 
Terug naar fotogalerij