Kort bed-head kapsel


Dit is het hart en de ziel van de eeuwige pixie snit. Felle textuur en gevederd, met een lange geslicete pony; gedragen in een warrig bed-head kapsel. Let erop dat het haar aan de zijkanten en achterkant van haar hoofd erg kort geknipt is, maar nog steeds met textuur. De lengte neemt geleidelijk toe richting bovenkant van haar hoofd, waar het haar tamelijk lang is in relatie tot de lagere lengte.
 
Haar oren zijn volledig zichtbaar en de gewichtslijn van deze snit is erg eenvoudig. De lange pony zorgt voor een veelzijdig en hanteerbaar kapsel, terwijl de goudblonde highlights in de pony het kapsel fris en interessant maken.
 
Let er ook op hoe de goudblonde kleur warmte geeft aan haar teint, terwijl de korte snit hulde brengt aan haar sterke kaaklijn en kenmerkende gelaatstrekken. Haar lippen vormen de focus van haar make-up, deels door de pruilende glans en deels door het feit dat de pony tot bijna op haar neus valt.
 
De ogen zijn bijna verborgen door de piekjes van de pony die naar beneden hangen, dus spectaculaire make-up voor de ogen zou zijn volle effect verliezen. Let erop dat de korte snit de waarneembare vlakken en hoeken van haar verfijnde gelaatstrekken accentueert. Deze haarkleur zal goed werken bij haast elke teint en huidskleur, want ze geeft warmte aan gezicht en ogen en creŽert een haast iriserend effect op het totale plaatje. De eenvoudige en ingetogen make-up past perfect bij dit kapsel en deze snit.
 
Foto: Schwarzkopf
 
Terug naar fotogalerij