Pixie kapsel voor roodharigen


Niemand kan dit model saai of vaag noemen. Deze vurige, roodharige pixie snit is de visie van een pittige elf, erop uit om lastig te doen. Let op de lange plukken haar die voor de oren naar beneden hangen en de lange pony die haar voorhoofd en het grootste deel van haar wenkbrauwen bedekt.
 
Dit is eigenlijk een nogal lange versie van de pixie snit, met als enige echt korte zone de achterkant. En zelfs daar is de haarlijn gevederd, zodat de gewichtslijn van deze snit zacht en vol textuur oogt. Let ook op de manier waarop het haar van het model gestyled werd.
 
Zelfs al is deze pixie snit op zichzelf creatief en uniek, het zijn de mooie vurige spatten rood en de ondeugende manier waarop het kapstel gestyled werd, die de prijswinnaars zijn. In dit pixie kapsel draait alles om vooruitstekende lijnen, architecturale hoeken en piekjes vol textuur.
 
De uniek guitige gelaatstrekken en gemene uitdrukking van het model maken van dit kapsel een kunstwerk. Let erop hoe de verschroeiende rode kleur de lichte teint van het model doet uitkomen en ook haar opvallende blauwe ogen accentueert. De donkere oogmake-up voegt adequaat drama toe aan haar gezicht, terwijl de rest van haar make-up natuurlijk en eenvoudig is.
 
Het korte kapsel lokt het oog naar haar mooie silhouet en gedefinieerde kaaklijn. Haar ovalen gezichtsvorm wordt gecomplimenteerd door de vooruitstekende en gehoekte haarlijn, terwijl de gevederde pony met textuur een ruime hoeveelheid mysterie en onheil toevoegt. Deze kleur zal goed werken met haast elke teint, alhoewel er sommige dames zijn die er verschoten uitzien met rood haar.
 
Hou in gedachten dat dit kapsel weinig onderhoud vergt en veelzijdig is, aangezien het langer en intens gevederd is. Dit betekent dat je iets langer mag wachten tussen twee knipbeurten in en dat je je haar op een groot aantal verschillende manieren zult kunnen dragen.
 
Foto: Sassoon
 
Terug naar fotogalerij