Eenvoudige pixie snit


Dit is iets wat Charlize Theron een tijdje terug droeg, toen Hollywood nog steeds op het hoogtepunt was van zijn recentste korte haarmode gekte. Het haar is geknipt in een erg eenvoudige en korte pixie snit, met mooie vloeiende lijnen en een lichtjes gevederde pony. Er werd gel gebruikt om dit gladde en oud-Hollywood glamoureus naar achter gekamde kapsel te creëren, waarbij het gezicht fris en open gelaten werd.
 
De haarkleur is ook een eenvoudig natuurlijk babyblond, wat de gloeiende perzik- en crèmekleurige teint en elektrische blauwe ogen van het model verheldert en accentueert.
 
Plukjes haar zijn achter de oren gestopt om een vleugje vrouwelijkheid te creëren, ondanks de extreem korte lengte van dit kapsel. Let erop hoe de eenvoudige, naadloze lijnen de gebogen en sierlijke lijnen van de botstructuur en jukbeenderen van het model complimenteren. Er zijn geen scherpe vooruitstekende hoeken in dit kapsel, wat betekent dat het model het zich kan veroorloven om erg lange en dikke valse wimpers te dragen zonder er overdreven dramatisch of de aandacht zoekend uit te zien.
 
Bemerk ook hoe de make-up van het model eenvoudig en smaakvol aangebracht werd, met als enige uitzondering de ogen die een ondertoon van drama en intensiteit uitademen.
 
Dit is een mooi erg kort kapsel zowel voor jonge als voor rijpere dames, of dit nu in jaren of in karakter is. Deze elegante en modieuze versie van de exemplarische pixie snit is fris en nieuw, zelfs aangenaam voor het kalmste of meest verveelde oog. Als je natuurlijke schoonheid en charisma hiermee wegkomen, doe dit dan! Je zult niet ontgoocheld zijn.
 
Foto: Sassoon
 
Terug naar fotogalerij