Erg kort haar met highlights


Ik ben altijd dol geweest op het spel van lichte kleuren vooraan het gezicht en donkerdere kleuren aan de achterkant. De lichtblonde dicht opeengepakte highlights aan de voorkant omkaderen mooi het gezicht en verhelderen het zoals zonnestralen. De donkerdere kleur achteraan redt het haar van extensieve beschadiging (het haar tť blond bleken veroorzaakt chemische beschadiging), terwijl het kapsel ook divers en interessant blijft.
 
De keuze van de kapper voor blond vooraan en goud-koper medium middenbruin achteraan is vindingrijk en creatief. Het creŽert een echt inspirerende achtergrond voor het uniek prachtige gezicht van het model. De highlights zitten goed vermengd in het donkerdere goud-koper door fijne opeengepakte highlights te voorzien vooraan en dan de ruimte tussen de highlights/folies erg geleidelijk te doen afnemen naar de achterkant toe. Let erop hoe de enkele fijne highlights bij de kruin zich moeiteloos mengen onder de rest van het goud-koper bruin achteraan.
 
Het haar laag achteraan en aan de zijkanten is erg kort geschoren en vermengt haast de gewichtslijn van het kapsel met de huid langs de haarlijn van het model. Het haar werd dan uniform en gradueel geknipt om de langere lokken bovenaan en de mooie volle en prominente pony te creŽren. Alhoewel dit een erg korte pixie snit is, is het een onmiskenbaar vrouwelijk en ingetogen kapsel, deels door de creatieve kleurkeuze en doorslaggevende pony en deels door het natuurlijke sexappeal van het model.
 
Bemerk dat het korte haar langs haar haarlijn de aandacht voor haar onberispelijke kin, gezichtsstructuur en fascinerende gelaatstrekken verhoogt. Er is ook een heldere kijk op haar neklijn en jukbeenderen door de eenvoudige haarlijn en korte snit.
 
Foto: Sassoon
 
Terug naar fotogalerij