Makkelijk hanteerbaar kort kapsel


Hier hebben we een haast katachtige versie van de pixie snit; maar deze look is natuurlijk prachtig versterkt door de beslist katachtige gelaatstrekken van het mooie model.
 
Het haar langs de zijkanten en achterste omtrek van het hoofd is erg kort geknipt, waardoor de oren en nek tot hun volle potentieel bloot zijn. De erg lange, piekerige pony staat in vol contrast met de rest van het korte haar en zo wordt de pony het focuspunt van dit korte kapsel.
 
De pony is in een V-hoek geknipt, wat betekent dat hij het langst is bij de neus en stapsgewijs korter wordt naar de zijkanten van het gezicht toe. De pony werd geslicet en gevederd om hem in proportie te houden met de rest van het kapsel, terwijl dit gelijktijdig zorgt voor een makkelijk hanteerbaar en onderhoudbaar kapsel. Dit kapsel werkt het best met fijn, steil haar, alhoewel het best is wanneer je er heel wat hebt.
 
De warme, notenbruine kleur geeft warmte aan de teint en ook aan de ogen van het model, wat resulteert in een schokkend diepe en haast soulvolle look. Deze kleur werkt goed voor haast elke huidskleur en elk kapsel, want het is een mooie allrounder en een kleur die makkelijk haalbaar en te onderhouden is. De eenvoud van de kleur versterkt de focus op de vorm, snit en stijl van het haar van het model. De kleur en snit zijn pretentieloos en eenvoudig omdat de natuurlijke schoonheid en ongedwongen mysterieuze aanwezigheid van het model het makkelijk kunnen klaarspelen.
 
Let erop hoe het korte haar en de eenvoudige lijnen goed samengaan met het silhouet en de gezichtsstructuur en -vorm van het model. Het korte haar doet ook haar begeerlijke (alhoewel verborgen) neklijn en scherpe jukbeenderen uitkomen. Dit is geen plaatje dat je makkelijk zult negeren of vergeten.
 
Foto: Raffel Pages
 
Terug naar fotogalerij