Makkelijk te stylen kort haar


Dit korte kapsel is de perfecte soort haalbare pixie snit. Het haar langs de zijkanten en achterkant is kort geknipt, maar in ongerepte proportie met de rest van het haar. Er zijn geen onderbroken stappen te bespeuren in het silhouet van het model, wat betekent dat de snit niet extreem veel onderhoud vergt en echt makkelijk zelf te stylen is.
 
De interessante hoek van de haarlijn vooraan de oren en de lange piekerige pony zorgen ervoor dat het kapsel niet te saai wordt. De keuze van de kapper voor een eenvoudige midden goudbruine haarkleur geeft mooi warmte aan de teint van het model, terwijl gelijktijdig de teugels van focus aan de vorm van het kapsel overhandigd worden. Dit is een verrassende portie verfrissend understatement dat de aandacht trekt en afgunst veroorzaakt.
 
De opvallend eenvoudige schoonheid van het model werkt in onberispelijke eenheid samen met het pretentieloze en rechttoe rechtaan kapsel. Let erop hoe het korte haar de hoeken en holtes van het prachtige gezicht van het model belicht, terwijl tegelijkertijd gepronkt wordt met haar benijdenswaardige gezichtsstructuur en fraai gevormde jukbeenderen.
 
De minimalistische, maar toch bizarre make-up van het model versterkt haar look en moeiteloze schoonheid en charme. De midden goudbruine kleur past goed bij de meeste huidskleuren, want ze heeft het krachtige vermogen om warmte te geven aan een teint zonder overdreven overduidelijk te zijn. De kleur kan ook de vlaktes en dalen van een mooi gezicht haast accentueren, terwijl er geen verlies aan focus op het kapsel en de snit is.
 
Let erop hoe de gewichtslijn van het kapsel langs de haarlijn van het model perfect beweegt met de dimensies en het profiel van haar jukbeenderen en neklijn.
 
Foto: Raffel Pages
 
Terug naar fotogalerij