Erg kort kapsel dat aansluit bij het gezicht


Hier hebben we duidelijk een vrouwelijke kortharige sirene. Haar grote, smeulende gelaatstrekken zoals volle lippen, verleidelijke ogen en mooi geproportioneerde neus worden geaccentueerd door deze korte, speelse versie van de archetypische pixie snit.
 
Let erop hoe het haar langs de lijn van haar oren kort geknipt is en de lijnen eenvoudig gehouden werden, met uitzondering van het interessante hoekje vooraan het oor van het model. De lange pony valt in creatieve piekjes over haar wenkbrauwen, terwijl hij een subtiele ronding langs het voorhoofd volgt.
 
De basiskleur van dit kapsel is lichtblond, wat de perfecte, eenvoudige achtergrond vormt voor dit korte kapsel en de interessante lijnen en hoeken langs de haarlijn toont. De kapper voegde vleugjes koperrood toe in de pony, wat ervoor zorgt dat de kleur niet te gewoontjes en saai is en wat toch de aandacht niet afleidt van de ingenieuze snit. De lichtblonde tint past goed bij de lichte huidskleur en lichte ogen van het model.
 
Bemerk hoe goed de lijnen langs haar haarlijn perfect synchroon zijn met de botstructuur van het gelaat van het model. Haar jukbeenderen bewegen in visuele harmonie met de hoekjes aan de voorkant van de oren en ook met het beweeglijke, gebogen silhouet van de achterkant van het kapsel. Dit kapsel zal goed passen bij dames met een hartvormig of ovalen gezicht, met lichte botstructuur en prominente jukbeenderen.
 
Let erop hoe dit erg korte kapsel het gezichtssilhouet en de mooie neklijn van het model complimenteert, terwijl haar beste gelaatstrekken zoals haar mooie ogen en volle lippen geaccentueerd worden.
 
Dit is gewoonweg overheerlijk.
 
Foto: Papas and Pace
 
Terug naar fotogalerij