Kapsel voor fijn steil haar


Hier hebben we nog een voorbeeld van hoe ongelooflijk veelzijdig een erg kort kapsel kan zijn wanneer je weet hoe het anders te stylen. Dit is hetzelfde model met hetzelfde kapsel als op de vorige foto en toch ziet het er totaal anders uit.
 
Terwijl dit kapsel nog steeds geconcentreerd is op mannelijke en dramatische kenmerken, lijkt het veel luchtiger en haast speels. Let erop hoe je nu de onderbroken lijnen kunt zien tussen de donkerbruine kleur langs de haarlijn en het lichtere roodbruin langs de bovenste omtrek van het hoofd van het model.
 
Doordat de kapper slicen en een gevederde kniptechniek toepaste, is het haar makkelijk gestyled in gevederde piekjes wanneer gecombineerd met de correcte stylingmethode en producten. Denk eraan dat dit kapsel het best geschikt is voor fijn, erg steil haar.
 
Bemerk hoe de mix van bruin, rood en paars afsteekt tegenover de lichte huidskleur van het model. Het artistieke kapsel staat op scherp tegenover de lijnen en rondingen van het silhouet, de gelaatstrekken en vooruitstekende jukbeenderen van het model. Haar make-up werd opnieuw aangebracht om te passen bij het kapsel en het te complimenteren, terwijl gelijktijdig haar meest prominente gelaatstrekken zoals de vooruitstekende jukbeenderen en beklijvende ogen naar boven gebracht worden.
 
Het geweldige aan kort haar is dat het je gelaatstrekken, zoals grote, zwoele ogen, een beeldschone mond of mooie botstructuur belicht.
 
Foto: Nikita Hair
 
Terug naar fotogalerij