Pixie voor dun fijn haar


Hier vind je een beslist mannelijke versie van de korte pixie snit. De langere pony verzacht de look, net als de slicingmethode om het piekerige voorkomen van haar pony te creŽren. Dit is een erg goed kapsel voor dames met dun, fijn haar, want het slicen en de techniek van sterk vederen doen het haar rechtstaan en voller lijken. Bemerk dat de oren van het model volledig bloot zijn, in contrast met haar verborgen voorhoofd.
 
De basiskleur van dit kapsel is een midden roodachtig bruin, dat de korte haarlijn langs de oren en nek verheldert. Het laagste deel van de haarlijn is geverfd in een meer natuurlijk donkerbruin. Dit betekent dat de kleur van haar haar onderaan start met donkerbruin en overgaat naar midden roodbruin, wat een haast verlichte aanwezigheid creŽert.
 
De kleur en korte lengte laten toe dat de focus geconcentreerd is op het silhouet en de benijdenswaardige gelaatsstructuur van het model. Er is een brede driehoekige strook in donkerpaars toegevoegd in het midden van de voorkant van het hoofd van het model, wat maakt dat het kapsel niet tť eenvoudig is. Let erop hoe de donkerdere kleuren afsteken tegenover de lichte teint van het model, terwijl die haar groene oogkleur en donkere make-up complimenteren.
 
Dit is beslist een avondlook, voor wanneer je wat drama en mysterieuze aanwezigheid wilt toevoegen aan je avond. Deze look is het best geschikt voor dames tussen 20 en 35 jaar, want de donkere kleuren en sterke lijnen kunnen de gelaatstrekken van rijpere dames makkelijk doen doorwegen.
 
Let erop hoe de jukbeenderen en neus van het model ook met make-up voorgevormd zijn om een meer contrasterende, uitgeholde look te creŽren. Dit kapsel is sterk, mannelijk, verleidelijk en intens dramatisch. Wie zei ooit dat kort haar saai hoort te zijn?
 
Foto: Nikita Hair
 
Terug naar fotogalerij