Zacht golvende krullen


Zacht golvende krullen zijn het toppunt van glorie voor ons model hier. Haar zachtbruine lokken glanzen letterlijk in lange draaiende golven die glinsteren en schitteren.
 
Het haar is zachtjes gelaagd bij de punten om de spits toelopende uiteinden te creëren en het volume dat anders zichtbaar zou zijn bij de haarpunten te reduceren.
 
Wilt u lang van deze look genieten, dan gebruikt u best een wet set met medium tot grote rollers, maar wanneer u snel even deze look wilt, kunt u ook föhnen en verwarmde rollers of een grote krultang gebruiken. Een klein beetje zacht makend serum of glansspray op het haar na het stylen kan zorgen voor de finale definitie en glans zoals u hier ziet op de foto.
 
Nog maar eens is de make-up zacht, met een lichte foundation die een zachte tint geeft aan de huid, terwijl de schaduw van de ogen en wangen erg subtiel en in neutrale schakeringen gehouden werd. Een klein beetje mascara geeft de ogen wat definitie, terwijl de lippenstift met satijnfinish een vleugje bessenkleur bezit om te zorgen voor een tikkeltje kleur.
 
De jurk is even eenvoudig als de rest van de stijl: een jurk met ruime boothals in een lichte gebreide stof voor draperend effect en bewegingsvrijheid.
 
Foto: Fashion Stock
 
Meer kapsels