Lang en zijdezacht kapsel met pony


Zacht en zijdeachtig zijn de sleutelwoorden om deze look te omschrijven.
 
Het beigeblonde haar is geknipt met heel wat scheermestextuur bij de punten en pony (die lang geknipt is om onder de ogen te vallen) en dit creŽert een zachte buiging over het midden van het gezicht.
 
Het kapsel wordt het best bekomen door het haar steil te fŲhnen met een gladmakend serum om pof te minimaliseren en met behulp van een stijltang om te zorgen voor de gladde finish. En een beetje extralicht product door de haren achteraf geeft de toegevoegde definitie bij de top en pony.
 
Hier is de make-up bedoeld om onzichtbaar te lijken. Een erg lichte toepassing van foundation of gekleurde moisturizer om elke ongelijkheid te effenen en een erg weinig zachtroze blush en lippenstift accentueren de dauwachtige teint. Zelfs de ogen zijn minimalistisch gemaquilleerd met een lichte mascara om een beetje extra charme aan de ogen te geven en erg zachte schaduw om de zuivere, frisse look af te werken.
 
Dit alles werd gedaan om te vermijden dat de aandacht afgeleid wordt van het lichte gebreide ensemble. Een ruime bloes met diepe ronde uitsnijding en een kraagloos jasje met brede nek worden geaccentueerd door de lichtroze sjaal, dubbel rond de nek gedraaid en naar voor vallend om een kunstmatige V als imitatie van een decolletť te creŽren.
 
Foto: Fashion Stock
 
Meer kapsels