Sexy, warrig haar


Dit lange kapsel past uitstekend voor iemand die op zoek is naar een sexy en krachtige look.
 
De sleutel voor dit kapsel is het haar gezond en glanzend houden. Probeer één keer per week een diepe conditioner te gebruiken om er zeker van te zijn dat het haar er zo goed mogelijk uitziet.
 
Dit kapsel ziet er prachtig uit wanneer het lang en los gedragen wordt, maar paardenstaarten of elegante opsteekkapsels zijn een uitstekende optie voor het werk of voor ’s avonds.
 
Dit is een uitstekende look voor erg lange kapsels, die eveneens zou werken voor halflange haarsnitten. Ga uw haar stylen door het zachtjes te krullen met grote verwarmde rollers en maak het dan zachtjes warrig met de vingers voor een onbezorgde look.
 
De beste manier om dit kapsel te accentueren is door het te combineren met een natuurlijk uitziende make-up die uw beste gelaatstrekken beklemtoont. Perzikkleurige blush kan uw teint opvrolijken, terwijl bronskleurige oogschaduw de ogen accentueert. Hou de look beschaafd door wat matte poeder en glanzende lippenstift in een neutrale kleur op te doen.
 
Voor een makkelijke zomerse look combineert u dit kapsel bijvoorbeeld met een tuniekhemd in een felle kleur. Voeg enkele van de nieuwste aardse accessoires toe, zoals stenen halskettingen, houten armbanden en uwelen met zeeschelpen voor een natuurlijke look.
 
Foto: Fashion Stock
 
Meer kapsels