Lang en glad kapsel


Dit ultralange kapsel is een uitstekende optie voor vrouwen met gezond, glanzend haar. Het haar wordt erg lang gedragen met lichte schuinte bij de punten om het veerkrachtig en levendig te houden.
 
Om deze look te bekomen is het echt vitaal voor het haar dat het in topconditie is. Gebruik wekelijks diepe conditioningbehandelingen om er zeker van te zijn dat uw haar levendig en glanzend is.
 
Wilt u uw haar laten uitgroeien, wees dan geduldig. Uw haargroeitempo is grotendeels genetisch bepaald, maar er zijn een paar zaken die u daarbij kunnen helpen. Zorg voor gezonde voeding en gebruik stylingproducten die het vocht in uw haar behouden.
 
Omdat dit kapsel zo eenvoudig is, laat het toe dat het gezicht echt kan stralen. Haal hier voordeel uit door make-up te dragen die uw beste gelaatstrekken accentueert. Wilt u dat uw ogen in het middelpunt van de belangstelling staan, zorg dan voor een zwoele look met grijze oogschaduw, eyeliner en zwarte mascara. Zijn uw lippen de sterren van de show, kies dan voor een krachtige rode lippenstift.
 
Dit gladde, natuurlijke kapsel past uitstekend bij kleren die lijn en vorm accentueren. Probeer een eenvoudige rolkraagtrui voor een moderne look. Getailleerde bloezen en pakken zijn uitstekend om te gaan werken en om de elegantie van dit kapsel te beklemtonen.
 
Foto: Fashion Stock
 
Meer kapsels