Gelaagde bob


Deze gelaagde bob is een veelzijdig kapsel dat past bij veel vrouwen. De gladde laagjes en zachte pony maken van dit kapsel een prachtige look voor drukke professionals die een snit nodig hebben die makkelijk te onderhouden en supermodieus is.
 
Vraag uw kapper om het haar lichtjes tot onder de kin te knippen met ondersnit laagjes rond het gezicht en de wangen. Een opzij vallende pony die net onder het oog valt, creëert een zachte finishing touch.
 
Deze look gaat u stylen door op lichtjes vochtig haar wat gladmakende balsem te doen. Föhn met een ronde borstel om vorm en gladheid toe te voegen en werk af door met uw vingers door het haar te gaan voor een lichtjes warrige look.
 
In dit voorbeeld heeft ons model een zwoele blik en natuurlijke lippenstift en dit past zowel voor het werk als voor ’s avonds. Doe een bruine of grijze oogschaduw op en gebruik daarna een make-up borsteltje om de ogen te omlijnen in een lichtjes donkerdere kleur. Werk af met zwarte mascara en een heldere of neutraal gekleurde gloss.
 
Getailleerde kantoorkledij is de perfecte keuze voor een professionele look. Ons model hier draagt een eenvoudige rolkraagtrui in een rijke, chocoladebruine tint en een getextureerd jasje om te zorgen voor wat afwisseling. Draag een kleurrijke bloes onder een neutraal gekleurd jasje wanneer u wat meer wilt opvallen.
 
Foto: Fashion Stock
 
Meer kapsels