Kapsel met lange lagen


Het lang kapsel van dit model vertoont een dikke pony en lange lagen die een sexy en getextureerde look creŽren.
 
Een volle pony is een ideale manier om dit kapsel geweldig te maken en het werkt ook om de aandacht te vestigen op ogen en jukbeenderen. Het haar werd met het scheermes bewerkt om te zorgen voor gladde lagen en dit helpt om volume en golving te creŽren, vooral bij diegenen met echt dik haar. De beste manier om deze look te tonen is met een geweldige kleur, bijvoorbeeld met de rijke chocoladebruine tint die we hier zien.
 
Geweldige kapsels als dit vragen weinig versiering, probeer dus de make-up tot een minimum te beperken en natuurlijk te houden. Oogschaduw in aardse tinten zoals taupe, camel of beige is een ideale manier om uw ogen te accentueren. Voeg een vleugje bronzer of neutrale blush toe om uw teint op te warmen en werk af met een subtiele lippenstift in roze, rozijn of koraal.
 
De jurk die u hier ziet is zowel eenvoudig als opvallend. De V-hals en het getailleerde element maken ze geweldig, terwijl de rijke kleur en satijnachtige textuur het haar en het gezicht aanvullen. Probeer een gelijkaardige outfit voor een prachtige avondlook of draag een jeans met rechte pijpen en een bloemrijk topje voor een flatterende look voor overdag.
 
Foto: Fashion Stock
 
Meer kapsels