fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Make-up  ›  Hoe make-up aanbrengen  › 

Concealer – Correctiestift

Een concealer is gewoonlijk een ondoorzichtige vloeistof of stick die dient om kleine onperfectheden of huidvlekken te verbergen; we hebben het dan over puistjes, geboortevlekjes of donkere lijntjes en cirkeltjes onder en rond de ogen. De concealer doet u onmiddellijk op de plaats die moet verborgen worden. Daarna wordt het product vermengd met een cosmetisch watje dat bevochtigd werd met foundation (of met gekleurde moisturizer) door te deppen (zachtjes kloppen) tot de concealer onzichtbaar wordt.
 
Een concealer zou moeten één tint lichter zijn dan de natuurlijke huidtint. Dit betekent dat die in het begin zal zichtbaar zijn, maar al snel onzichtbaar zal worden wanneer hij bedekt wordt met foundation (of gekleurde moisturizer). Gebruik alleen voorzichtjes concealer daar waar nodig. Een overmatig gebruik (vooral rond de ogen) kan resulteren is een wasbeereffect of kan de ogen opblazen. Een concealer moet u minstens om de zes maanden vervangen.
 
©Modewijzer.com
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer