Passende Zonnebril (2)

Zonnebril
 
Vorige Pagina
 
Het langwerpige gezicht
 
Met een lang en smal langwerpig gezicht moet u de lengte van uw gezicht zien te verminderen. Kies een ronde of vierkante zonnebril, want die verbreedt en verkort uw gezicht. Breder maken is goed, maar denk er toch aan dat uw zonnebril niet breder mag zijn dan het breedste deel van uw gezicht of anders is die té groot voor uw gezicht.
 
Nuttige tips
 
Hierboven kreeg u tips afhankelijk van uw gezichtsvorm en hieronder komen er enkele andere algemene tips die kunnen nuttig zijn wanneer u op zoek bent naar die perfecte zonnebril.
 
• Zwarte monturen en glazen zijn veruit de meest populaire keuze van zonnebril en die passen goed bij de meeste mensen. Is het glas echter té donker, dan ziet u er misschien uit net als Stevie Wonder! Zorg er ook voor dat het zwart niet te veel contrasteert met uw huidskleur.
 
• Wees niet bang voor kleur. Ja, ik weet het, zwart en bruin zijn eeuwige favorieten, maar met de jaren 80 die volop in de mode zijn, kunt u ook altijd investeren in een > gekleurde zonnebril. Kies een kleur die past bij de meeste van uw outfits en die ideaal is voor uw persoonlijkheid.
 
• Duur versus goedkoop? Wel .. ik heb beide en ik weet dat ik beter geen echt goedkope zonnebrillen koop, maar ik kan het niet laten. Ze zien er zo leuk uit en ik kan me niet de hele tijd een zonnebril van 250 euro veroorloven. Ja, de duurdere merken zullen u vermoedelijk een betere bescherming bieden tegen de schadelijke zonnestralen.
 
• Casual en formeel. Ik heb een dure zonnebril die ik draag bij formele gelegenheden, dus zie ik er dan chic uit net als de mensen rondom mij. Maar voor dagelijks gebruik heb ik een casual bril die er niet té formeel uitziet bij mijn jeans en T-shirts. Ik raad iedereen aan om tenminste één formele en één casual bril te hebben.
 
• Uw zonnebril moet goed zitten en u moet hem uren aan een stuk kunnen dragen. Zorg er dus voor dat hij goed op uw neus past en niet constant afglijdt. De bril mag ook niet knellen, anders hebt u telkens hoofdpijn.
 
Vrolijke meisjes die shoppen … met deze tips bent u op weg om eruit te zien als een superster met uw zonnebril!
 
© Modewijzer.com
Foto: Silhouette