De ogen accentueren (3)

Make-up aanbrengen aan de ogen
 
Vorige pagina
 
Om de ogen te vergroten (verbreden)
 
Voor vrouwen met ogen die dicht tegen elkaar staan kan eyeliner gebruikt worden om de illusie te helpen creŽren dat de ogen wijder staan. In deze gevallen wordt de eyeliner aangebracht vanuit het midden van de bovenste en onderste oogleden naar de buitenste hoeken van de ogen. Deze applicatietechniek vestigt de aandacht op de buitenkant van de ogen en helpt om de ogen er breder te doen uitzien.
 
Om de ogen te versmallen
 
Sommige vrouwen hebben wijd verspreide ogen en eyeliner zal helpen om de indruk te geven dat de ogen dichter tegen elkaar staan. Daarvoor brengt u gewoonweg eyeliner aan op de bovenste en onderste oogleden vanuit het midden naar de binnenste hoek.
 
Grondbeginselen van schoonheid
 
Voor veel vrouwen zijn de ogen vaak de eerste plaatsen waar ouderdomsverschijnselen beginnen op te treden. Deze tekenen zijn verschillend voor verschillende mensen. Kraaienpootjes en rimpelig worden van de huid, net als wallen rond de ogen en verkleuring zijn veel voorkomende probleempjes bij veel ouder wordende dames. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige oplossingen om de ouderdomstekenen te helpen verminderen.
 
Kraaienpootjes en rimpelig worden van de huid
 
Het voor de hand liggende antwoord is vocht toebrengen. Deze rimpels vormen zich naarmate de huid veroudert en vetcellen in de huid afbreken en de huid er dunner uitziet en aanvoelt. Het toebrengen van vocht helpt om de huid gevuld te houden en de fijne lijntjes en rimpels minder duidelijk te maken. Zoek naar een formule die bedoeld is voor deze functie.
 
Producten met ingrediŽnten zoals retinolzuur en fruitzuren zullen helpen om de huid er gladder te doen uitzien en sterker te doen aanvoelen. Bovendien helpen nieuwe formules met koper om de elastine in de huid en de collageenproductie te verbeteren.
 
Wallen rond de ogen en verkleuring
 
Nog veel voorkomende problemen bij het verouderen zijn wallen en verkleuring rond de ogen. Die worden vaak veroorzaakt door stress en vermoeidheid en daarom moet u maken dat u genoeg rust en een geschikte voeding gebruikt. Voor onmiddellijke verlichting echter kunt u koele kompressen en anti-inflammatoire bereidingen gebruiken die zullen helpen om de gezwollen weefsels en verkleuring te verminderen.
 
Hoe gek het ook mag klinken, het oude beeld van komkommers op de ogen is een goede behandeling, want het afkoelende effect helpt om wallen te reduceren. Nog een ďexcentriekeĒ behandeling is het gebruik van aambeienzalf op de gezwollen weefsels van de ogen. De reden waarom die zalf helpt bij de behandeling van aambeien is dat die zwelling doet verminderen. Zo is deze crŤme dus een efficiŽnte behandeling voor de zachte weefsels rond de ogen.
 
©Modewijzer.com