Kort kopje met pony


Hier zie je nog een andere versie van de universeel geliefde korte pixie snit. Deze snit heerst momenteel als één van de meest populaire en gegeerde korte snitten. De pony van het model is relatief dik met een stevige gewichtslijn geknipt om meer effect te hebben.
 
De pony is het pluspunt van dit korte kapsel, want de meeste focus zal op deze zone geconcentreerd zijn. Let erop dat ook de goudblonde highlights op de ponyzone gefocust zijn om het effect nog te versterken.
 
De goudblonde stroken accorderen goed met de donkerbruine basiskleur van het haar van het model en met haar perzikachtige en crèmekleurige teint. Let erop hoe de bruine basiskleur van de haren haar bruine ogen versterkt en warmte toevoegt en tegelijkertijd haar huidskleur complimenteert. Deze haarkleur is één van de meest veelzijdige kleuren. Ze past goed bij haast elke huidskleur.
 
Let erop hoe het korte haar en de sterke lijnen van de pixie snit haar gezichtsvorm en botstructuur accentueren en het silhouet van haar mooie nek en fraai gevormde jukbeenderen versterken.
 
Foto: Indola
 
Terug naar fotogalerij