Huidstriemen verbergen

Spray om kunstmatig te bruinen
 
Vraag: Ik zou willen weten of een zelfbruiner ervoor kan zorgen dat mijn zwangerschapsstriemen niet meer zichtbaar zijn?
 
Antwoord: Als we voortgaan op de mening van experts, dan zouden bij correct gebruik van zelfbruiners (lotions en sprays) oudere huidstriemen moeten kunnen verborgen worden. Bij nieuwere huid zal dit niet het geval zijn.
 
U moet weten dat huidstriemen littekens zijn en de nieuwere littekens zijn niet in staat om de werkende bestanddelen die verkleuring helpen te verbergen, te absorberen.
 
Zorg er ook voor dat u een peeling toepast vooraleer u de zelfbruiner aanbrengt op een plaats met huidstriemen. De peeling zal dode huidcellen helpen verwijderen van het huidoppervlak en zal zorgen voor gelijkmatige absorptie.
 
U zal vermoedelijk betere resultaten bekomen bij het dekken en verbergen van huidstriemen wanneer u een zelfbruiner gebruikt die een cosmetisch product bevat dat het huidoppervlak een licht tintje geeft.
 
Als alternatief (of samen met de andere producten) kunt u een klein beetje matte foundation of compactpoeder gebruiken als u problemen blijft hebben met de huidstriemen doordat ze blijven glanzen. Dit is echter geen oplossing voor aan het strand of voor bij het zwembad, maar voor
 
© Modewijzer.com
Foto: Tcsaba/Shutterstock