fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Schoonheidsvragen  ›  Vragen over Haar & Kapsels

Haar voor zwaarlijvige vrouwen

Vraag: Zouden zwaarlijvige vrouwen beter kiezen voor korter of voor langer haar? Met welk haar zou hun gezicht dunner lijken?
 
Antwoord: U kan de zaken niet zwart-wit voorstellen als het over de haarlengte gaat bij een gegeven vrouw. Over wie het ook gaat, steeds moet u rekening houden met gezichtsvorm, gelaatskenmerken en specifieke kenmerken van lichaamsbouw vooraleer u een oordeel velt. En zelfs dan nog is het vaak een kwestie van persoonlijke voorkeur.
 
Ik ken veel zwaarlijvige vrouwen met lang haar en evenveel die kort haar hebben. De enige algemeenheid is gewoonlijk dat zwaarder gebouwde vrouwen gewoonlijk rondere gezichten hebben en daardoor méér volume nodig hebben bovenaan het kapsel en minder volume aan de zijkanten. De bedoeling is om het gezicht te verlengen en de illusie te creëren van een meer ovalen gezichtsvorm in plaats van een ronde vorm.
 
©Modewijzer.com
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer