Zelfbruiners

Tube zelfbruiner
 
Vraag: Werken zelfbruiners echt?
 
Antwoord: Ja. Er zijn nu een aantal nieuwe producten op de markt die zelfs betere resultaten geven dan in de voorbije jaren. Veel van deze producten combineren de allernieuwste bruiningsformules met superieure moisturizers om gelijkmatige, natuurlijk uitziende, zelfbruinende resultaten te geven.
 
Lees en volg echter steeds goed de gebruiksaanwijzing om de beste resultaten te verkrijgen. Bij de meeste producten moet u ook handschoenen dragen of het product aanbrengen met een soort applicator om vlekken op de handen te voorkomen.
 
Aangezien deze zelfbruiners reageren met de keratineproteïnen van de huid en zo het bruine effect geven en aangezien de handpalmen en de voetzolen (en ook de ellebogen en knieën) dikke lagen van keratineproteïnen hebben, zullen deze zones veel donkerder worden dan andere huidzones bij het aanbrengen van zelfbruiners.
 
U moet ook weten dat zelfbruiners tegenwoordig verkrijgbaar zijn in méér dan alleen maar crèmevorm. U vindt nu ook vloeibare formules met pompje en spuitbussen die beiden makkelijker in gebruik zijn en betere, gelijkmatige resultaten opleveren.
 
© Modewijzer.com
Foto: Gvictoria/Shutterstock