Het permanenten van wimpers

Gepermanente wimpers
 
Vraag: Ik ben een professional, maar ik lijk nooit een goede krul te bekomen bij het permanenten van wimpers. Wat zou ik mis kunnen doen?
 
Antwoord: Er zijn heel wat factoren die een rol spelen bij het permanenten van wimpers. Het is dus moeilijk om uw probleem te kennen zonder te weten hoe u de methode uitvoert. Misschien gebruikt u t veel product en sluit u de wimpers af, zodat de oplossing die voor krul zorgt niet kan doordringen.
 
Misschien reinigt u de wimpers niet genoeg vooraleer ze te permanenten. Dit is nodig om olin en overblijfselen van make-up of mascara te verwijderen. De mogelijkheid bestaat eveneens dat u de oplossing niet goed laat inwerken of de wimpers niet goed neutraliseert.
 
Het best bekijkt u de behandeling stap voor stap om te zien wat u verkeerd doet. Zorg ervoor dat u steeds verse chemische producten gebruikt.
 
Probeer een minimum aan kleefmiddel te gebruiken. Als dit het probleem oplost, dan hebt u een antwoord. Indien dit niet het geval is, blijf dan proberen.
 
Koop wat oefenmateriaal om te oefenen op namaakwimpers vooraleer u een klant of vriend behandelt. En denk eraan, veiligheid eerst.
 
© Modewijzer.com
Foto: New Africa/Shutterstock
 
Mr vragen en antwoorden