Vollere lippen

Vrouw met mooie volle lippen
 
Vraag: Hoe kan ik mijn lippen voller maken zonder inspuitingen of chirurgie? Help me alstublieft. En als u weet hebt van lipgloss die de lippen voller maakt en die te verkrijgen is in Abu Dhabu, Verenigde Arabische Emiraten, zeg het me dan alstublieft.
 
Antwoord: Er bestaan tegenwoordig veel producten die beweren dat ze de lippen voller maken. Afhankelijk van de beoordelingen die u leest, is elk van die producten geweldig of waardeloos. Het lijkt erop dat de resultaten verschillen naargelang de persoon in kwestie.
 
Wij van modewijzer.com proberen geen merken aan te bevelen, dus kan ik u niet vertellen wat u moet kopen. Wel kan ik u aanraden om online eens een kijkje te nemen en te zoeken naar sites die feedback voor de gebruiker bieden. Zo komt u ook te weten of u dat bepaald product kunt verkrijgen in uw streek. De meeste online shops kunnen aankopen wereldwijd leveren.
 
Ondertussen kan ik wat tips geven om uw lippen voller te maken. De sleutel hier is de illusie van vollere lippen te creëren.
 
Stap één is het gebruik van een lipliner die een tint donkerder is dan de hoofdkleur van uw lippen. Zorg dat u de rand van de lip nauwkeurig volgt.
 
Gebruik daarna een lippenstift die lichter is dan de hoofdkleur van uw lippen en doe die op het midden van de lippen, zowel boven- als onderaan. Neem dan uw hoofdlippenstift en gebruik een borsteltje om die kleur over de lippen te verdelen en te vermengen. De lichtere kleur in het midden van de lippen zal ervoor zorgen dat de lippen er voller uitzien.
 
Beëindig de look door een hogeglans lipgloss over de hele lipzone te doen. De lipgloss zal samenwerken met het lichtere midden en de schaduw aan de buitenkant om rijke, weelderige lippen te creëren. De algemene look zal er één zijn van vollere lippen.
 
© Modewijzer.com
Foto: Aslysun/Shutterstock