Kapsel voor uitdunnend haar

Vrouw bij de kapper voor een nieuw kapsel
 
Vraag: Mijn haar is aan het uitdunnen en ik zou willen weten welk kapsel ik zou moeten hebben om te verdoezelen hoe dun het wel geworden is. Ik moet binnenkort naar een huwelijksfeest en ik wil er goed uitzien.
 
Mijn haar is ongeveer op schouderlengte, maar niet helemaal en wanneer ik het in een paardenstaart doe, is het maar één vierde van zijn lengte. Wat moet ik doen?

 
Antwoord: Terwijl ik u hier geen specifiek kapseladvies kan geven – zowel omdat ik niet genoeg informatie heb als omdat ik geen precedent kan scheppen, want dan komt er een overweldigende instroom van persoonlijke kapselvragen – kan ik u toch wat algemene informatie geven om uitdunnend haar aan te pakken.
 
Om volume toe te voegen aan uitdunnend haar, zou u het haar moeten stylen met méér krul. Een roller set zal zorgen voor volheid en een maximum aan volume in het kapsel en zo zal het haar er dikker uitzien.
 
Als u geen krul wilt toevoegen aan uw kapsel, dan kunt u nog steeds voor volume zorgen door een stylinggel of –mousse op vochtig haar te spuiten en het haar te föhnen met voorovergebogen hoofd of door het haar weg van de hoofdhuid te houden terwijl u het droogt. Dit geeft het haar extra lift bij de hoofdhuid. Het haar wordt voller en ziet er dikker uit.
 
© Modewijzer.com
Foto: Roman Rybaleov/Shutterstock