fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Schoonheidsvragen  ›  Lichaamsverzorging

Hoe een tatoeage verwijderen

Vraag: Is het mogelijk om een tatoeage te verwijderen?
 
Antwoord: Ja, dat is mogelijk. Er bestaan tegenwoordig een aantal methodes om een tatoeage te verwijderen met verschillende niveaus van succes en ongemak. Een dermatoloog kan medische lasertherapie toepassen om de pigmenten van de tatoeage uiteen te drijven. De methode vergt gewoonlijk meerdere behandelingen en kan pijnlijk zijn, maar over het algemeen is de toepassing succesvol en biedt ze goede resultaten.
 
Er bestaan eveneens chemicaliŽn die u kunt gebruiken om over de originele tatoeage te gaan met pigment dat huidkleurig is en ook chemicaliŽn die de originele inkt zullen verbleken. Zoals bij een tatoeage, kunnen deze twee methodes voor ongemakken zorgen en hebben ze korstvorming tot gevolg.
 
U zou steeds naar een erkende professional moeten gaan voor dit soort methodes. Laserbehandelingen mogen enkel uitgevoerd worden door medische deskundigen en andere behandelingsmethodes moeten toegepast worden door professionals die in regel zijn en door de wet erkend in de streek waar ze wonen.
 
Mťťr vragen en antwoorden
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer