fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Schoonheidsvragen  ›  Verzorging Gezichtshuid

Roodheid op gezicht en wangen verminderen

Vraag: Hoe verminder ik de roodheid op mijn gezicht, vooral dan op de wangen?
 
Antwoord: U moet eerst en vooral bepalen wat de roodheid veroorzaakt vooraleer u het probleem correct kunt behandelen. U kunt misschien het best naar een dermatoloog gaan om er zeker van te zijn dat er geen medische oorzaak is voor de roodheid, zoals allergie, acne of een bepaalde vorm van dermatitis. Als de roodheid te maken heeft met blootstelling aan zon of wind, behandel dan zowel oorzaak als symptoom. Met andere woorden, gebruik een goede zonnefactor wanneer u het huis verlaat en probeer een vochtinbrengende crème om droge huid te bestrijden.
 
Ik weet dat veel vrouwen zweren bij Eucerin Kalmerende Crème omwille van zijn verzachtende, vochtinbrengende eigenschappen. Er zit havermeel in de formule om droge, jeukerige huid te helpen verzachten en om roodheid te kalmeren. Misschien is dit product een oplossing voor u, maar zo’n zaken bespreekt u best met uw dokter.
 
Méér vragen en antwoorden
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer