Mee-eters en puistjes

Voorhoofd met een puistje
 
Vraag: Hoe hou ik mijn gezicht vrij van mee-eters en puistjes?
 
Antwoord: Wel, mee-eters zijn verstopte porin in de huid die kunnen ontsteken en besmetten, met puistjes als resultaat. De vetklieren van de huid raken verstopt door vuil en het eigen talg van de klieren en moeten gewoonlijk gereinigd worden om de vorming van puistjes te voorkomen.
 
En van de makkelijkste methodes om mee-eters te verwijderen is het gebruik van een hete doek om de porin op uw gezicht te stomen en daarna het mild reinigen van deze zone. Spoel het product uit met warm water en gebruik daarna opnieuw een hete doek. Gebruik een mild product om overblijfselen van olie en/of reiniger van de huid te verwijderen en om de porin opnieuw te doen dichttrekken.
 
De hete doek zal helpen om de porin te openen en zo kan het reinigingsmiddel dieper binnendringen en doeltreffender werken. U kunt misschien ook n van de zelfwarmende gezichtsmaskers proberen die nu op de markt zijn. Daarmee gaan de porin eveneens open en wordt de huid dieper gereinigd.
 
Vlekken kunnen behandeld worden met behulp van n van de bestaande preparaten. Zoek naar crmes en gels die salicylzuur, benzoylperoxide of retinoic zuur bevatten. Zo worden vlekken lichter en hebt u betere controle over de olieniveaus in de huid, wat nieuwe puistjes voorkomt.
 
Mr vragen en antwoorden