fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Schoonheidsvragen  ›  Vragen over Haar & Kapsels

Permanent en haarkleuring

Vraag: Is het veilig om “Fanciful” niet-permanente haarkleuring om in te kammen te gebruiken bij haar dat pas gepermanent is, op voorwaarde dat het in goede conditie is? Ik weet dat aangeraden wordt om het haar niet te kleuren wanneer het pas gepermanent is. Wanneer ik “Fanciful” gebruik, dan spuit ik het product gewoon op mijn haar en kam ik het niet in.
 
Antwoord: Ik zou zeggen dat het veilig is om een tijdelijke kleuring zoals “Fanciful” te gebruiken, zolang u maar de nodige 48-72 uur wacht na het permanenten. Deze producten zijn gemaakt om gewoon op het oppervlak van de haarschacht te zitten en het haar te kleuren.
 
U moet echter wel voorzichtig zijn: een permanent kan het haar poreuzer maken dan voorheen en dit zou kunnen betekenen dat de tijdelijke kleuring zou kunnen binnendringen in de haarschacht en langer blijven dan voorzien. Dit kan betekenen dat de kleurresultaten onvoorspelbaar zijn, met de kleur die op sommige plaatsen uitwast en op andere plaatsen blijft.
 
Deze problemen zijn gewoonlijk onschuldig en veroorzaken niet veel last, maar misschien is het beter om een paar dagen langer te wachten en het haar een paar keer te conditionen om complicaties te helpen voorkomen.
 
Normaal gezien is het haar na een goed uitgevoerde permanent stabiel wanneer de permanent geneutraliseerd is. Het is in de eerste plaats met andere stylingbehandelingen die het gepermanente en dus brozere haar zouden kunnen uitdrogen, dat u best wacht vooraleer u het haar wast/nat maakt.
 
©Modewijzer.com
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer