fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Schoonheidsvragen  ›  Verzorging Gezichtshuid

Mee-eters

Vraag: Wat zijn die kleine witte puntjes die onder het onderste ooglid groeien?
 
Antwoord: Zonder u te kunnen zien, kan ik alleen maar gissen, maar het klinkt alsof u gewoon last hebt van mee-eters. Die worden veroorzaakt door de blokkade van de afscheiding van vetvloeistof uit de poriŽn. Wanneer het gewoon een kwestie is van vettige talg die de poriŽn blokkeert, zijn de mee-eters wit. Soms echter is het niet enkel talg, maar zijn het ook vuil en andere verontreinigende producten uit de omgeving die mee-eters veroorzaken; in dat geval zijn de puistjes eerder zwart van kleur.
 
Dagelijks (of twee keer per dag) reinigen met een product dat salicylzuur bevat, zou moeten voldoende zijn om de poriŽn te openen en hen zuiver te houden en om de huid er fris en gezond te doen uitzien. In sommige hardnekkige gevallen, zult u misschien een hete, dampende doek moeten op het gezicht leggen om de poriŽn ďopen te stomenĒ en de vettige blokkade te verzachten; zo kunnen de reinigende producten beter inwerken op de huid.
 
Mťťr vragen en antwoorden
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer