Snelle en makkelijke make-up

Stijlvolle vrouw met een gehoekte bob
 
Vraag: Ik heb make-up nodig voor mijn werk, maar heb weinig tijd. Hebt u tips voor mij?
 
Antwoord: Veel vrouwen maken eigenlijk de fout te denken dat het aanbrengen van make-up een onderneming is die steeds “van a tot z” moet gebeuren. Ze denken dat ze alleen maar alles van begin tot einde kunnen doen en dat ze er niets zomaar kunnen uitpikken.
 
Het is ook een feit dat de make-uproutine van veel vrouwen bestaat uit “mascara en lipstick” en niets anders. Het is eigenlijk allemaal een kwestie van wat u persoonlijk nodig vindt om uw uiterlijk te benadrukken.
 
U hebt geen zware foundation en poeder nodig als u een gelijkmatige huidkleur hebt. En als u slechts hier en daar een klein beetje een ongelijkmatige tint hebt, dan kan een gekleurde moisturizer of een klein beetje compactpoeder wonderen doen als basiskleur. Is uw huid zuiver en van gelijke kleur, gebruik dan helemaal geen basiskleur, maar gewoon een beetje moisturizer om uw huid vochtrijk te houden.
 
Wilt u een beetje kleur om uw gelaatstrekken te accentueren, maar moet het snel en makkelijk gaan, probeer dan eens een neutraal poeder om een beetje contour onder uw jukbeenderen en over de ogen aan te brengen. U kunt zelfs hetzelfde borsteltje gebruiken als u wilt.
 
Veel vrouwen passen dit toe als een look “voor elke dag”, omdat het echt makkelijk is en het er in de meeste gevallen natuurlijk uitziet. Combineer dit met een beetje mascara (voor het gemak en om geen fouten te begaan, neemt u best een zuivere gelmascara) en een beetje lipgloss in uw voorkeurtint en klaar bent u.
 
Wees vindingrijk en probeer eens een paar eenvoudige dingen uit. Hoe makkelijker u de routine houdt, hoe beter die moeiteloos zal passen binnen uw schema.
 
© Modewijzer.com
Foto: Spaskov/Shutterstock