fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Schoonheidsvragen  ›  Vragen over Make-up

Lippenstiftallergie

Vraag: Ik ben allergisch geworden voor lippenstiften die ik nochtans al lang gebruik. Bestaan er lippenstiften die geen allergische reacties uitlokken?
 
Antwoord: Het is tegenwoordig zo dat haast elke cosmeticaproducent een lijn met hypoallergene producten heeft (of toch minstens een aantal zo’n producten). U vindt lippenstiften die vrij zijn van de meest voorkomende cosmetische allergenen bij de merken Almay, L’Oréal, Lancôme, Estée Lauder en nog anderen.
 
Het zal erop aankomen dat u ontdekt voor welk ingrediënt van de lippenstift u precies allergisch bent en dat u dat dan gaat vermijden. Ofwel probeert u een aantal nieuwe lippenstiften uit om te zien of u overgevoelig reageert op hun formules.
 
Ga naar uw lokale schoonheidszaak en vraag of u een paar verschillende merken kunt zien. Wanneer u uw probleem uit de doeken doet, dan zou het geen probleem mogen zijn om de hulp van een winkelbediende te kunnen inroepen om de overgevoeligheid voor de producten te checken. U kunt gewoon een klein beetje lippenstift op uw voorarm doen, het product daar 24 uur laten zitten en daarna die plaats onderzoeken op tekenen van irritatie. Als er geen irritatie lijkt te zijn, dan zit u veilig.
 
©Modewijzer.com
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer