Kapsel in twee kleuren

Haar met twee verschillende kleuren
 
Vraag: Ik zou willen vragen of mijn haar er goed zou uitzien in twee kleuren. Het is gewoonlijk bruin, maar nu is het roodachtig en blond onderaan en ik vroeg me af of het mooi zou zijn met donkerbruin bovenaan en blond onderaan.
 
Antwoord: Het spijt me, maar de vraag die u stelt is wat té vaag voor mij om u een pasklaar antwoord te kunnen geven. De correcte kleurkeuzes voor iemand hangen af van de huidtint, oogkleur en externe factoren zoals leeftijd en levensstijl.
 
Ik denk bijvoorbeeld dat uw 80-jarige oma niet goed zou staan met deze look, maar dat een jonge vrouw met een niet-conservatieve carrière deze tweekleurige look met gemak zou kunnen dragen.
 
Een andere factor is de stijl van het haar. Een steiler kapsel, waarbij het donkerder haar bovenaan beweging toelaat om het blonde haar eronder te onthullen, zou een interessante look kunnen zijn. Combineer dit met een moderne snit en u zou een trensetter kunnen worden.
 
Het belangrijkste echter is uw persoonlijke smaak. Als u van de look van een kapsel houdt, dan zou u dat eens moeten proberen. Zolang u voorzichtig bent en uw haar niet beschadigt, is er geen reden waarom u niet in staat zou zijn om om het even welk nieuw kapselidee eens uit te proberen.
 
© Modewijzer.com
Foto: Zdenka Darula/Shutterstock