fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Schoonheidsvragen  ›  Vragen over Make-up

Jukbeenderen hoger doen lijken

Vraag: Hoe kan ik mijn jukbeenderen hoger doen lijken?
 
Antwoord: Jammer genoeg kunnen we niet allemaal “perfecte” jukbeenderen en een “perfecte” huidstructuur hebben. Het is een feit dat NIEMAND perfecte jukbeenderen heeft (vooral aangezien “perfect” een kwestie van persoonlijke mening is). Als u uw jukbeenderen groter wilt doen lijken, dan is de truc om wat omtrek en schaduw toe te voegen. Gebruik een poeder make-up met kwast en breng een dun laagje in een lichte kleurschakering aan over de top van uw kaak.
 
Gebruik een tweede poedertint in een neutrale kleur die lichtjes donkerder is dan de uw natuurlijke huidtint om een omlijnende schaduw aan te brengen onder de jukbeenderen. De plaats van deze “schaduw” hangt af van waar u uw jukbeen wilt hebben. Als uw eigen jukbeen u te laag lijkt, verplaats de highlightkleur dan lichtjes naar boven en plaats uw schaduw net eronder. Doe dit op een subtiele manier en maak de zaken niet te donker. U zult zien dat uw jukbeenderen hoger lijken te zitten.
 
©Modewijzer.com
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer