Huidstriemen minimaliseren

Huidstriemen op de onderrug
 
Vraag: Kent u een soort make-up die huidstriemen bedekt?
 
Antwoord: In feite zou de meeste make-up kunnen gebruikt worden om huidstriemen te bedekken. Uw basis foundations in vloeibare vorm of in poedervorm of in half vloeibare, half poedervorm zouden zorgen voor een excellente dekking en zouden ook huidstriemen verbergen.
 
Het probleem is dat deze producten gewoonlijk niet gemaakt zijn om zo’n grote zone te dekken en dat het dus een duur zaakje wordt als u ze elke dag moet gebruiken.
 
Er is echter een methode om het uiterlijk van huidstriemen te minimaliseren met behulp van zelfbruinende producten. Deze producten werken gewoonlijk enkel het best op oudere huidstriemen, op die striemen dus die niet langer die “blinkende” textuur hebben.
 
Breng gewoon de zelfbruiner aan en laat die inwerken op de huid. Wanneer u deze producten herhaaldelijk gebruikt, dan zal u zien dat de huidstriemen onzichtbaar overgaan in de rest van de huid en dat ze daardoor minder opvallen.
 
Om te zorgen voor extra dekking bij het ontwikkelen van de zelfbruiner, kunt u een gekleurde moisturizer gebruiken om de huidstriemen te doen overgaan in de rest van de omringende huid.
 
© Modewijzer.com
Foto: Prasan Maksaen/Shutterstock