fashion model Modewijzer
Mode, Beauty, Kapsels & Make-up
 
pixel
pixel

foto's van kapsels


kapsels passen

pixel
Home  ›  Schoonheidsvragen  ›  Vragen over Haar & Kapsels

Haarscheiding veranderen

Vraag: Ik heb steil fijn haar tot net op de schouders. Ik zal het op kinlengte laten knippen, maar ik heb een vraagje: ik heb een scheiding in het midden – reeds meerdere jaren is dit zo; is het mogelijk voor mij om te kiezen voor een snit met zijdelingse scheiding en zal mijn haar daar blijven zitten of zal het opnieuw vallen zoals bij een scheiding in het midden?
 
Antwoord: Uw haar zal steeds zijn “natuurlijke scheiding” hebben, maar het kan gewoonlijk gestyled worden met een scheiding op een aantal posities op het hoofd – op voorwaarde natuurlijk dat de snit deze styling ondersteunt. Misschien zult u stylingproducten nodig hebben om het haar in het gewenste nieuwe kapsel te houden, maar al snel zal het haar zich daarnaar schikken.
 
Uw haar zal steeds teruggaan naar zijn natuurlijke scheiding wanneer het daartoe de gelegenheid krijgt, maar als de kapper rekening houdt met de scheiding die u wilt bij het knippen van uw haar in de nieuwe vorm, dan zouden er geen problemen mogen ontstaan.
 
©Modewijzer.com
 
pixelkapsels zoeken


Haarproducten bestellen

pixel
Home              Contact             Site Map             Kapsels              Kapsels Software             Vraag & Antwoord             Links Uitwisselen            Privacy Verklaring             Disclaimer