Haarrollers om mee te slapen

Rollers voor in het haar
 
Vraag: Ik zou willen weten welke roller u zou aanraden die zacht genoeg is om mee te slapen. Ik ben een Afrikaanse vrouw. Dank u.
 
Antwoord: Wel, eigenlijk heb ik onlangs een vriendin van mijn moeder ontmoet die chronische artritis in haar handen had en die s avonds voor het slapengaan haar tijd wou nemen om haar haar in rollers te doen. Ook zij was op zoek naar rollers die comfortabel genoeg waren om mee te kunnen slapen. Ik deed wat opzoekwerk en hieronder vindt u de resultaten daarvan.
 
We kennen allemaal de sponsen rollers en die producten zijn geweldig. Maar zelfs de sponsen rollers met stof overtrokken kunnen oncomfortabel worden wanneer ze een bepaalde grootte hebben. Deze rollers zijn ook vaak moeilijk te gebruiken. Ze waren een grote uitvinding voor hun tijd en werden comfortabeler wanneer ze opnieuw ontworpen werden met bekleding, maar nu zijn ze verouderd.
 
En het zijn de nieuwe silicone rollers die hen verouderd maken. Deze rollers zijn ontworpen om het haar zachtjes te grijpen en op zijn plaats te houden wanneer ze in het haar gerold worden. Omdat ze uit silicone gemaakt zijn, hebben ze een consistentie van gel en zijn ze uitermate comfortabel.
 
Voor toepassing terwijl u slaapt, gebruikt u best haarspelden of clips, maar deze bestaan in zon klein formaat dat u er geen last van hebt bij het slapen.
 
© Modewijzer.com
Foto: Surachai/Shutterstock