Verlies van gezichtselasticiteit

Oudere vrouw met lang haar
 
Vraag: Hallo! Ik ben een vrouw van 52 jaar. Ik geloof dat ik elasticiteit in mijn gezicht begin te verliezen, vooral dan boven mijn bovenlip. De huid daar toont heel wat fijne lijntjes en het lijkt of ik een snor heb, terwijl dit niet het geval is! Hoe kan ik deze “snor” minimaliseren?
 
Antwoord: Wel, er zijn twee benaderingen die kunnen gebruikt worden om A) zowel het uitzicht van de fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren als om B) de fijne lijntjes te helpen verminderen.
 
Eerst en vooral, om het uiterlijk aan te pakken, zou u een matte finish foundation make-up moeten gebruiken met een doorzichtig poeder om dit te fixeren. Breng de foundation aan (met een borstel) op de buitenste randen van uw lippen en gebruik de poeder om die te fixeren.
 
Kies een lipliner potlood in een tint naar keuze en breng dit aan in een fijne lijn rond de rand van de lippen; gebruik daarna een borsteltje om de lijn in het midden van de lippen te vermengen. Bedek het geheel met een lipgloss en u zult een liplook hebben die niet zal uitlopen.
 
Om nu zowel de oorzaak als het symptoom aan te pakken, moet u op zoek naar een vochtinbrengende nachtcrème die zowel collageen als elastine bevat om de volheid en stevigheid van uw huid te helpen aanvullen. Olay Regenerist is hiervoor een goed product en er zijn veel goede beoordelingen van dit product.
 
U kunt echter het product gebruiken waar u het meest van houdt. Maak juist dat u goed kijkt naar het collageen en de elastine en wees bereid om verschillende merken uit te proberen om te komen tot het product dat u echt bevalt.
 
© Modewijzer.com
Foto: MJTH/Shutterstock
 
Méér vragen en antwoorden