Gelaatsmassage en wassen van het gezicht

Vrouw die haar gezicht wast
 
Vraag: Hoelang moet ik na een gelaatsmassage wachten om mijn gezicht te wassen?
 
Antwoord: Tenzij de gelaatsmassage ingrediŽnten bevatte om medische of herstellende producten in te brengen in de huid, mag u het gezicht wassen wanneer u dat ook maar wenst of volgens uw gewoontes. Het hangt allemaal af van het type gelaatsmassage dat u kreeg en van de gebruikte ingrediŽnten.
 
Sommige spaís en schoonheidssalons bieden een volledig natuurlijke gelaatsmassage aan op basis van organische producten en fruit om de huid te voeden en vocht in te brengen. Zelfs bij het voorzichtig verwijderen van het gezichtsmasker, vinden sommige klanten dat hun huid niet rein is achteraf en verkiezen ze om zo snel mogelijk hun gezicht te wassen.
 
Als u twijfelt of u het gezicht nu al dan niet mag wassen na de gelaatsmassage, vraag het dan aan de persoon die de behandeling uitvoerde. In sommige gevallen, zoals bij een dermatoloog, worden producten gebruikt op basis van medicatie die volledig moet indringen in de huid. De dokter zal u in dat geval misschien adviseren om verschillende uren te wachten met het wassen van het gezicht om er zeker van te zijn dat het product goed opgenomen wordt.
 
© Modewijzer.com
Foto: Zyn Chakrapong/Shutterstock
 
Mťťr vragen en antwoorden