Draadtechniek voor wenkbrauwen

Draadtechniek voor de wenkbrauwen
 
Vraag: Waaruit bestaat de draadtechniek om wenkbrauwhaartjes te verwijderen? Doet dit pijn?
 
Antwoord: De draadtechniek voor wenkbrauwen is een variant van de traditionele ďdraadĒmethode die gebruikt wordt om te ontharen.
 
De oorsprong van deze techniek is onduidelijk, hoewel de methode een breed gebruik kent bij culturen uit AziŽ, IndiŽ en het Midden-Oosten. De techniek gebruikt een draad uit 100 % katoen die langs de huid gerold wordt en zo tijdens het draaien de haartjes uit de huid trekt.
 
Deze ontharingsmethode lijkt op het plukken van haartjes met een pincet, maar werkt wel veel sneller. Ik heb al veel commentaar gelezen van mensen die deze techniek toepassen en velen zeggen dat de methode wel een beetje pijnlijk is, maar toch beduidend minder pijn doet dan het uittrekken van haartjes met een pincet en vaak minder pijnlijk is dan waxen. Er waren ook heel wat mensen die zeiden dat ze helemaal geen pijn voelden.
 
Deze methode kost ook heel wat minder dan de andere methodes om wenkbrauwen te ontharen. In steden en gemeenten waar veel Aziatische en Indische mensen leven, kunt u naar een schoonheidssalon, waar u slechts de helft (of nog minder) betaalt van de prijs van de meeste andere wenkbrauwontharingen.
 
© Modewijzer.com
Foto: Blackday/Shutterstock