Romantisch golvend kapsel


Het romantische, golvende kapsel dat we hier zien bij ons model heeft veel effect en is ultravrouwelijk, maar u kunt deze look tamelijk makkelijk thuis bekomen.
 
Gelukkig is dit kapsel ook universeel flatterend en past het bij vrouwen van haast alle gezichtsvormen en haartexturen. Het haar van het model is enkele centimeters onder de schouders geknipt, met lange lagen rond het gezicht. Dit helpt de snit te structureren en vestigt de aandacht op de ogen, jukbeenderen en lippen.
 
Om dit kapsel te imiteren gebruikt u verwarmde rollers of een krultang met grote pen om grote, romantische golven te creŽren. Gebruik uw vingers om de krullen lichtjes uit elkaar te halen.
 
De look wordt geaccentueerd met make-up die de aandacht vestigt op de ogen. De oogschaduw is in een warme, rijke kleur en op de wimpers is zwarte mascara. De ogen zijn omlijnd in een kleur die lichtjes donkerder is dan de oogschaduw. Kiest u voor krachtige make-up, hou dan de rest van uw gezicht subtiel.
 
Doe een klein beetje bronzer op uw huid om uw teint op te warmen en de jukbeenderen te accentueren. Het model op de foto gebruikt een mooie koraalkleurige lippenstift die helpt om de look samen te houden.
 
Dit kapsel past bij haast elke garderobe en de eenvoudige getextureerde jurk die u hier ziet, is zowel klassiek als modern. Een kapsel als dit is eveneens een uitstekende manier om een vleugje vrouwelijkheid toe te voegen aan een kantooroutfit.
 
Foto: Fashion Stock
 
Meer kapsels