Lange lagen en pony op ooghoogte


Deze mooie brunette heeft superlange lokken die geknipt zijn in een kapsel met superlange lagen (met scheermestextuur bij de punten) met een pony op ooghoogte.
 
De subtiele highlights, lowlights en hoofdkleuren gaan van sterke zwarte koffiekleur tot rijk kastanjebruin. Het haar werd gestyled met een scheiding in het midden en één kant die uit het gezicht getrokken is, vastgehouden wordt door een speld met parels en in lange spiralen hangt.
 
De lichte olijfteint van het model kreeg een natuurlijke look door het gebruik van neutrale blush en lippenrood, terwijl de ogen rijke bruine oogschaduw kregen en fijn omlijnd zijn met mascara op de wimpers voor een zwoele, verleidelijke look.
 
Haar ensemble bestaat uit een donkere, bloesachtige rolkraagtrui onder een jas in tabbaardstijl met mandarijn kraag en gehoekte split in zacht beige. De jas is versierd met een geometrisch design van donkerblauwe glitter en contrasterende rode vezels voor een vederachtige textuur. De algemene look is conservatieve elegantie, geschikt voor ’s avonds.
 
Foto: Fashion Stock
 
Meer kapsels