Lange gelaagde haarsnit


Dit model heeft een lange gelaagde haarsnit met een scheiding uit het midden. Er werd heel wat product gebruikt en het haar kreeg definitie via scrunchen. Het haar is op schouderlengte, maar steil gelaagd met wat textuur om het licht en los te houden.
 
Haar make-up werd aangebracht met in gedachten de klemtoon op de ogen. De zachte blauwe eyeliner en mascara, gecombineerd met het roodbruine van de wenkbrauwen, de oogschaduw en lippenstift, allen dienen ze om de blauwe ogen van het model te doen schitteren. De kleur van de make-up past eveneens bij de kleur van de sweater die ze draagt.
 
Het ensemble dat dit model draagt, bestaat uit een popeline jasje, een rolkraagtrui en een satijnachtige valse sjaal onder de kraag en aan de achterkant. Het jasje is afgewerkt met grote knopen bedekt met een streepje stof dat past bij de stof van de valse sjaal.
 
Ze draagt een donkerrode rolkraagtrui onder het jasje die haar sterke kaaklijn beklemtoont en haar een sterke, zakelijke look verleent. Ze ziet er klaar uit om elke winkel op 5th Avenue binnen te stappen in dit no-nonsense ensemble.
 
Foto: Fashion Stock
 
Meer kapsels