Casual lang kapsel


Wild en casual is de beste manier om deze look voor lang haar te omschrijven. Ons model heeft leeuwenmanen met lange lagen, steil gestyled en aangevuld met extensions in highlights en lowlights.
 
De volheid en breedte van het kapsel brengt het lichtjes smalle gezicht van het model in evenwicht. Opgelet: Weinig vrouwen zullen deze look kunnen bekomen zonder extensions. En gezien het type extensions, zal u al makkelijk 400 euro moeten spenderen om de gewenste volheid te bekomen.
 
De make-up is een lichte avondmaquillage, met de hoofdklemtoon op de ogen. Fijn aangebrachte eyeliner en minimale mascara op de wimpers openen de ogen, terwijl de zachte rijke bruine oogschaduw het groen van de ogen doet uitkomen. Neutrale roze blush en zachte satijnachtige lippenstift werken de look op een natuurlijke manier af en zorgen voor een fris en toch zwoel uiterlijk.
 
Het ensemble bestaat uit een denim broek in roest met zakken vooraan met flap en lusaccenten bij de knoopsluitingen. Er is een brede tailleband met rijen sierspijkers. Een lichte sweater met lange mouwen en afhangende schouders met vetergaatjesdetail vooraan wordt gedragen onder een roestkleurige geribbelde gebreide debardeur met vooraan knopen tot halfweg. Haar halsketting is een namaak fetisjpopje uit goud en halfedelstenen, hangend aan een gouden ketting.
 
Dit is een look waarmee u klaar bent om een feestje bij te wonen op de plaatselijke school of om naar de dansclub te gaan.
 
Foto: Fashion Stock
 
Meer kapsels