Zacht romantisch kapsel


Zacht en romantisch zijn hier de sleutelwoorden. Het haar van ons model is lang en stomp geknipt, met uiteinden die met het scheermes bewerkt zijn om te zorgen voor een zachte finish.
 
Een lange gehoekte pony minimaliseert een breed voorhoofd en brede wangen en vermengt zich nauwkeurig met de rest van het haar. Een stijltang werd gebruikt om het haar glad en zacht en toch steil en romantisch te laten.
 
De make-up is zo aangebracht dat de ogen geaccentueerd worden met licht gebruik van eyeliner en licht verdonkerde wimpers. De roodachtige oogschaduw doet het blauw van de ogen uitkomen en dit wordt weerspiegeld in de subtiele contour van de wangen en de volle hoogglans van de lippen. Dit is een uitstekende avondlook.
 
Ze draagt een gedrapeerde bloes met lage boothals die een klassiek gevoel in een moderne kleur biedt. De wisselwerking tussen rood en blauw in de stof zorgt voor een haast gemarmerde look. Deze look is geschikt voor een etentje ís avonds met een dansje achteraf of misschien om naar een kunstvernissage te gaan.
 
Foto: Fashion Stock
 
Meer kapsels