Zwart dragen

Zwart coltruitje
 
Bij welke gelegenheid draagt u zwart? Altijd en overal , want zwart is naast wit de meest veelzijdige en neutrale kleur. En wat niet onbelangrijk is: zwart werkt enorm afslankend.
 
Zwart, kleur van rouw zwart, voor wie het wat pikanter wil zwart, om anoniem in de massa te verdwijnen en overal aanvaard te worden zwart, soms ook om op te vallen, als statement zwart, voor het dagdagelijkse gemak zwart, voor zijn elegantie en geraffineerdheid ... kortom, de lijst is eindeloos ...
 
Zwart past bij elk type vrouw, het is gewoon een kwestie van mooi combineren.
 
Hieronder vindt u per type een korte beschrijving van hoe zwart voor u het best uitkomt.
 
• Het wintertype. Hebt u een normale tot donkere huid en zwarte of donkere haren? Dan bent u volgens specialisten een sterk, diep en donker type. Een wintertype staat geweldig met zwart. Eenvoudig, puur en simpel: zwart op zijn best.
 
• Het lentetype. Hebt u lichtblonde haren met goudglans, sproetjes en is uw huid perzikkleurig? Met zwart alleen ziet u er dan misschien wat bleekjes uit, maar met de juiste combinatie straalt u gewoon. Draag zwarte kledij samen met lichte sieraden of met een sjaaltje in een lichte kleur.
 
• Het zomertype. U hebt een asblonde tot donkerbruine haarkleur en een koele, matroze huidskleur zonder sproeten. Draag bij zwart zilveren sieraden en koele kleuren, want warme kleuren passen niet bij u.
 
• Het herfsttype. Het herfsttype heeft rode tot donkerbruine haren, een goudgele huidskleur en is warm, goudkleurig en glanzend. Bij zwart passen hier het best matgouden sieraden en warme kleuren.
 
© Modewijzer.com
Foto: Shutterstock