De meest sexy kapsels voor lang haar

Marisol Nichols met steil lang haar
Foto: S. Bukley/Shutterstock
Terwijl u op zoek bent naar kapsels voor lang haar, zult u beseffen dat er veel opties beschikbaar zijn. Met zoveel keuzemogelijkheden zal het belangrijk zijn om het juiste kapsel te kiezen.
 
Wanneer er veel haar is om mee te spelen, kunt u experimenteren met een breed gamma looks. Probeer bijvoorbeeld eens uw haar op te steken in een modieuze onordentelijke knot. Trek uw haar niet strak naar achter, maar laat in de plaats een paar lokken los en kam de rest met uw vingers in een losse knot in de nek. Dit is een prachtige look voor een namiddagje uit of een dagje thuis. Probeer een knot in de vorm van een 8 voor iets scherpers en een chignon voor die avonden waarop u er elegant wilt uitzien.
 
Steile kapsels voor lang haar
 
Waarom probeert u eens niet een steiltang voor een glad professioneel kapsel? Producten om te straightenen staan bekend omwille van het feit dat ze het haar glad en glanzend maken met een minimum aan tijd en inspanning.
 
Door het gebruik van vocht bij elke stap van het stylingproces, verzekert de steiltang dat uw haar er niet plat en futloos zal uitzien op het einde. De tang gebruikt keramische platen om haar glad te strijken zonder het er dof te doen uitzien. U kunt de tang eveneens gebruiken om uw haar te doen opwippen en er golven in te brengen; combineer deze techniek met haar dat in laagjes geknipt werd voor een speciaal dynamische look.
 
Wanneer u het met uw kapper hebt over kapsels voor lang haar, spreek dan eens over laagjes. Laagjes kunnen uw look heel wat persoonlijkheid geven en zijn makkelijk te verzorgen. Ze kunnen uw gezichtsvorm ook accentueren en flatteren. Wanneer u uw haar naar achter bindt, vallen er laagjes naar beneden om uw gezicht te omlijnen en de hoeken ervan te verzachten. Laagjes kunnen eveneens een rond gezicht langer maken en accenten toevoegen aan de bestaande vlaktes en hoeken.
 
Bent u niet zo voor laagjes, overweeg dan eens een pony. Vermijd een dunne pony die steil naar beneden valt, want die kan uw gezicht een hoekige look geven, maar ga voor een zware pony met zijdelingse scheiding. Zoín look is zowel speels als professioneel. Een dikke pony gecombineerd met zachte laagjes creŽert een beminnelijke look. En wilt u een ander kapsel, dan is het makkelijk om uw pony te laten uitgroeien.
 
Er zijn veel mogelijkheden voor dames die op zoek zijn naar nieuwe kapsels voor lang haar. Kies vandaag nog het meest geschikte kapsel voor u!
 
Bekijk hoe u eruitziet met verschillende kapsels voor lang haar. Probeer kapsels voor lang haar op een foto van uzelf!
 
© Modewijzer.com